Pinkkipysäkki  
 
Tilitoimisto osana     yrityksesi tiimiä!


Pinkki edustaa minulle värinä lempeyttä ja auttamisen halua. Kotini on ollut vuosia paikka, kuin pysäkki, jossa joukko samanhenkisiä on kokoontunut inspiroitumaan ja herättämään unelmia tällä ainutlaatuisella matkalla, joka meillä jokaisella on kuljettavana. Olen kiitollinen vuosista, jolloin olen saanut rauhassa kehittyä juuri sellaiseksi kuin olen tänä päivänä. Kokonaisvaltaisen taloushallinnon ja kirjanpidon ymmärrys on kehittynyt vuosien varrella ja on pohja tämän päivän omalle yritystoiminnalle. Asiakkaiden huomion ja kiinnostuksen herättäminen visuaalisen markkinoinnin ja nykyään enenevässä määrin sosiaalisen median välityksellä on auttanut ymmärtämään enemmän asiakkaiden tarpeita.

Vuorovaikutus ihmisten kanssa pinkilläpysäkillä on sysännyt opiskelemaan omaa henkistä hyvinvointia ja selkeyttänyt tavoitteitani ja välineitä, kuinka voin auttaa  muita menestymään. Kaikki alkaa itsestä ja mitä minä osaan parhaiten. Palkitsevinta on tyytyväiset asiakkaat, jotka kokevat saavansa apua arkipäivän yritystoimintaan. 

Yrityksen pyörittäminen ei ole pelkästään numeroita, se ei ole pelkästään asiakastapaamisia, tavoitteita eikä raakaa työtä. Yrittäminen, yrittäjänä oleminen, on hyvien ihmissuhteiden luomista ja ylläpitämistä, rehellistä toisten ihmisten tai yhteisöjen/yritysten auttamista, palvelemista ja kaiken tämän yhteen sovittamista. On selvää, että harva on mestari kaikessa ja minun panokseni, tavoitteeni on auttaa sinua. 

Yritystoiminnan perustana on selkeät talousluvut, jolloin tiedät, miten yritykselläsi menee. Kirjanpitopalveluni auttaa sinua saamaan luvut paikoilleen oikein. Asiakaslaskutus tuo rahan tilille ja ostolaskut maksuun ajallaan, jolloin taloushallintopalveluni auttaa arjen pyörityksessä ja vapauttaa sinut tekemään sitä mikä on bisneksessäsi arvokkainta, hyvät ihmissuhteet ja niiden ylläpitäminen, tuottavan työn tekeminen, organisoiminen ja johtaminen. 

Täysin sähköinen taloushallinto vapauttaa taloudenpitosi aivan eri tasolle kuin perinteinen tapa. Olitpa itsenäinen Soloilija tai hieman enemmän palvelua kaivaapa yrittäjä, ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä miten voin auttaa sinua parhaiten.

Tarja